Продукти - Wendler

 
 

 

LP – кофражът е лек и здрав с най-голям елемент 90/270 см. Той се отличава с елементарните си профили. По височина той се анкерова на три места и е изчислен за налягане на бетона от 60 kN/м?. Възможностите за свързване са разширени от болт с клин към кламерна техника и допълнени с един модерен компонент като подвижният елемент.
Стоманените профили и кламери образуват една концептна цялост. Кламерът стои здраво и сигурно и не позволява промяна на формата на профилния радиус.
Затварянето и отварянето на кламера се извършва посредством клинообразен механизъм за затваряне. Елементите се свързват плавно и се подравняват плътно.
Подвижният свързващ кламер се използва за плавно изравняване на дължините на стените до 16 см.
Уникалният подвижен елемент се използва за изравняване на дължините от 40- 66 см.
Той позволява по елементарен начин бързото и безпроблемно затваряне на отворите при кофриране. Декофрирането се извършва без необходимост от силово въздействие посредством няколко ръчни манипулации. Той може да се използва и като ъглов панел, при което плавно се получават дебелини на стените от 20- 46 см. Всички LP – елементи се предлагат с височина от 270 см, 135 см и 90 см.
Многоъгълен резервоар. Той се изгражда посредством серийните кофражни елементи на ВЕНДЛЕР и подвижни ъглови части. Диаметърът на такива резервоари може да бъде произволен.

 

Gamma - Schalung   LP - Schalung Fracasso Starquick


Copyright © 2006 ARTPRO 2000. Всички права запазени